Здраве

Какво онколозите не казват за етеричните масла?

Борба срещу рака
вашата оценка

Според последните проучвания, които търсят натурални лекове против рака, етеричните масла могат да помогнат. Човешкото тяло излъчва честота от около  62-78 мегахерца и учените вярват, че болестите започват от около 58 MHz. Много проучвания са показали, че негативните мисли могат да намалят нашата честота с 12 мегахерца, докато позитивното мислене я увеличава с 10. Това означава, че много неща могат да повилият на нашето здраве по немислими за нас начини. В тази статия може да намерите списък с етерични масла против рак.

Отново според последните проучвания, етеричните масла могат да преборят рака благодарение на техните антибактериални свойства и тяхната способност да променят честотата, на която резонират. Един от учените, включени в проучването, Брус Тайнио, разработил специален калибриран честотен монитор, който следи честотата на етеричните масла и как те ни повлияват. М. Сухаил, имунологист, казва че ракът се развива, когато в ДНК-то на нашите клетки, ядрото се поврежда. Етеричните масла могат да поправят това и да възстановят кода, ефективно подобрявайки нашите шансове срещу ужасната болест.

Teрапия с етерични масла против рак

Обмисляйки използването на етерични масла по каквато и да е причина, трябва да се уверите в тяхната терапевтична класа. Повечето масла, налични на пазара, са нискокачествени и смесени с добавки като алкохол. Те не действат толкова ефективно като чистите масла, така че се уверете, че взимате вашите от доверен източник.

В неговата книга „Телесно електричество”, Р. О. Бекър казва, че електрическата честота на нашето тяло определя нашето здраве. Дори Никола Тесла казва, че премахвайки външните честоти може да ни направи резистентни срещу  алименти, докато д-р Ото Уорбърг открил преди повече от век, че нашите клетки имат специфичен електрически волтаж, който може да падне според различни фактори и да ускори болести като рака.

Все пак, науката днес е открила, че етеричните масла с по-висока честота могат да унищожават болести с по-ниски честоти. Ето списък с някои от маслата, използвани в проучванията, както и техните електрически честоти :

  • Мента – 78 Mhz
  • Лавандула – 118 MHz
  • Хвойна – 98 Mhz
  • Ангелика – 85 Mhz
  • Taмян – 147 MHz
  • Роза – 320 Mhz.
  • Сандалово дърво – 96 Mhz
  • Хелихризум – 181 MHz

Етерично масло Мента 10ml

(41)
8.99лв.

Етерично масло Тамян 10ml

(14)
16.99лв.

Лавандулово етерично масло 10ml

(72)
9.99лв.

Eтеричните масла и техните лекуващи свойства

В проучване, маслата от канела, мащерка, жасмин и лайка имат най-добрите резултати, когато са третирали клетки от рак на гърдата. Лайката унищожила  93 % от клетките ин витро, докато мащерката унищожила 97% от тях. По-обстоен поглед върху маслата разкрил, че маслото от лайка има мощни антиоксидантни свойства, които са главната причина, стояща зад ефикасността му срещу раковите клетки

11 масла са изследвани, включващи горчив и сладък копър, зимна чубрица, мента, градински чай, лавандула, лайка и мащерка.

Етерично масло Канела 10ml

(37)
7.99лв.

Етерично масло Мента 10ml

(41)
8.99лв.

Етерично масло Салвия 10ml

(5)
8.99лв.

Тамяново масло

Етерично масло Тамян 10ml

(14)
16.99лв.

Според Сухаил, тамяновото масло може да раздели ядрото на раковите клетки от цитоплазмата и да предотврати размножаване. Маслото работи благодарение на наличието на така наречените монотерпени, които имат свойството да убиват ракови клетки. Тамяновото масло е ефективно във всички стадии на рака и е цитотоксично, което означава, че не убива здравите клетки.

Eто как тамяновото масло помага на пациентите, страдащи от различни типове рак в проучването

Пациент с последен стадий рак на черния дроб

В проучването, на пациент с последен стадий рак на черния дроб са дадени едва няколко месеца живот. Туморът бил неоперативен, заради големия си размер, нямайки какво да губи, човека решил да пробва тамяново масло. Поставял го под езика си и външно в областта на черния дроб, като на следващото посещение при лекаря, се установило, че туморът е смалил размера си. Пациентът продължал да използва тамяново масло и  евентуално, тумора се смалил до размер, достатъчен да бъде опериран. Неговият тумор по-късно бил премахнат и човека към днешна дата щастливо се наслаждава на живота си, освободен от рака.

Дете с рак на мозъка

Един от най-тежките случаи сред всички пациенти в проучването бил този на малко 5 годишно момиченце с рак на мозъка. Изтощени след всички други опции, родителите решили да дадат на момиченцето си микс масла от тамян и сандалово дърво. Те втривали микса в краката й, както и малко лавандула около китките. След няколко месеца ракът бил победен!

 Пациент с рак на пикочния мехур

Джаки Хоугън е жена, страдаща от рак на пикочния мехур, която трябвало да се подложи на операция за премахване на пикочния мехур. Въпреки това, тя решила да пробва етерични масла, поради нейното състояние и след няколко месеца на външно прилагане на смес от сандалово дърво и тамян, вече няма рак.

Пациент с 4-ти стадий рак

Една жена в проучването била диагностицирана с 4-ти стадий белодробен рак, който вече се бил разпространил в други органи в тялото й. Вместо да се съгласи на химиотерапия и операция, жената започнала да прилага външно върху засегнатите зони малко тамяново масло на всеки 2-3 часа и след 7 месеца, тя била напълно здрава.

Пациент с рак на гърдата

Жена, диагностицирана с прогресивен рак на гърдата, използвала микс масла от тамян и лимонова трева ( както външно, така и под езика), за да пребори болестта само за няколко месеца.

Пациент с рак на маточната шийка

Жена с рак на маточната шийка имала само няколко оставащи месеца живот, но благодарение на силите на тамяновото масло, тя успешно се преборила с болестта само за 2 месеца.

Има още много пациенти, които са успели да преборят различни типове рак, използвайки забележителните сили на разнообразни етерични масла против рак. Всички тези масла могат да вдигнат вашата електрическа честота и да победят всяка болест, дори и смъртността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.