Как започна всичко за ЕТЕРИМ?

Нашето пътешествие в света на ароматерапията стартира през 2016 година. Запалихме се по идеаята да предоставим достъпна и качествена ароматерапия за всеки. Пожелахме да разкрием тайните на ароматерапията на хората в България и превърнахме това в нашата мисия.

Първоначално стартирахме с малък и сплотен екип. Предлагахме няколко вид етерични масла и един ултразвуков дифузер. Открихме, че тези малки дифузери изпозлват най-ефективната технология за разпръскване на етерични масла. Чрез тях, молекулите на маслата не се променят. Отделно дифузерът за етерични масла овлажнава въздуха и има приятен дизайн. Стигнахме до заключението, че човешкият организъм намира най-голяма ползва от усвояването на етерични масла именно чрез дифузер.

Бяхме несигурни, имахме много неясноти. Бавно и постепенно започвахме да печелим доверието на посетителите на сайта ни. Превърнахме се в малко семейство от ентусиасти.  Стъпка по стъпка чертаехме ползите от ароматерапията и усвояавнето на етеричните масла чрез дифузери. Не знаехме как хората ще реагират и как ще разберат нашето послание и мисия. Отдадохме се на това да развием познанията си, да се информираме и да предадем всичко научено.

Постепенно започнахме да разширяваме продуктовата гама. Добавихме няколко нови модела ултразвукови дифузери и етерични масла. Започнахме да се интерсуваме от различни композииции и смеси на етеричните масла. Искахме нашите посетители да се докоснат изцяло до вълшебния аромат на природата. В този момент осъзнахме нуждата от различни комплекти. Преценихме, че предлагането на дифузер, в компект с етерично масло, е най-ефективния и бърз начин за старт в света на ароматерапията.

Ултразвукови дифузери

Избери дифузер с етерични масла за ароматерапия

Етерични масла

Етерични масла онлайн Eterim

Бижута

Дифузиращи гривни с етерични масла Eterim черно

Скоро се роди и идеята за стартиране на категорията дифузиращи бижута. Те са чудесен начин почитателите на ароматерапията да се докосват до любимите си етеричните масла през ежедневието.

Навлизайки в дълбините на ароматерапията, открихме и възможността за използване на чисти етерични масла в свещи със соев восък. Решихме, че идеята е страхотна. Затова започнахме да предлагаме и натурални ароматни свещи в буркан с направени от натурални етерични масла.

Пътешествието в света на ароматерапията ни показа най-различни приложения на етеричните масла. През годините трябваше да научим посетителите на нашия сайт какво е дифузер, как работи, каква е неговата технология. Трябваше да уточним дали е дифузер или дифузьор? В крайна сметка,  по този начин стартирахме нашата марка “дифузери ЕТЕРИМ”.

До ден днешен продължаваме да бъдем любопитни в търсенето на нови решения и ползи от ароматерапията. През последните няколко години, семейството на ЕТЕРИМ се сдоби с хиляди нови членове. Обогатихме продуктовата си гама с някои уникални продукти за България. Екипът ни продължава да се опитва да подобри бързината на доставка и коректно обслужване. Качеството на нашите продукти остава нашият главен приоритет и знаем, че с него няма да направим компромис.

Благодарим, че сте с нас в това вълнуващо пътешествие в света на ароматерапията!

От екипа на ЕТЕРИМ

Социални мрежи