Ние от ЕТЕРИМ се опитваме да доставим максимално бързо вашата поръчка. Имаме договори за отстъпки с водещите куриерски фирми у нас. Доставката става в рамките на 24 часа, в зависимост от работния календар на избрания от Вас куриер.

ЕТЕРИМ предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лева с ВСИЧКИ начини на доставка.

ПРОМО! През Октомври 2023, ЕТЕРИМ предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на пратки до ОФИС на Спиди за над 99 лева!

Доставка до офис на Еконт за 6 лв.

Доставка до офис на Еконт

Доставка до офис на Спийди за 5 лв.

Доставка до офис на Спийди

Доставка до Вашия адрес за около 7 лв.

Доставка до адрес

Често задавани въпроси

Мога ли да платя по банков път?

Да, можете. В полето “Забележка” към вашата поръчката, напишете, че желаете да платите по банков път. Наш служител ще се свърже с вас по имейл/телефон за да получите информация относно нашата сметка.

Колко бърза е доставката?

Обикновено поръчки направени до 14:00 часа в работни дни се изпълняват през текущия ден, получените след 14 часа остават за следващия работен ден. След подаване на пратката на куриер, доставката се случва на следващия работен ден. При нужда от бърза доставка на поръчка след 14:00 часа, може да се свържете с нас на посочения телефон/email.

Фиксирана ли е цената за доставка?

Не, цената зависи от редица фактори изцяло определяни от куриерите с които работим. Ние имаме сключени договори за отстъпка с всеки от нашите куриери за да гарантираме най-добрите възможни условия за доставка на нашите клиенти. Цената на доставката варира на база цена на горивото и стойност на наложения платеж.