Интересно

Как да почистим дифузера си?

pochistvane-na-difuzer-za-eterichni-masla-eterim
вашата оценка

Дифузерите Eterim са идеалната придобивка за вашия дом или офис. В зависимост от етеричните масла, които дифузирате те пречистват въздуха, който дишате и освежават пространството съобразно вашите нужди, които могат да варират от успокояване и насърчаване на съня, до избистряне на ума чрез потискане на чувството на стрес и тревожност. Бистрият ум може да окаже дълбоко влияние върху нивата на креативност и иновативност.

Независимо от типа на вашия дифузeр е важно да знаете как да го почиствате правилно, за да удължите неговата експлоатация. В случай, че са оставени за по-дълго от необходимото, етеричните масла или престоялата вода могат да предизвикат корозия и да повредят устройството ви, и също така могат да окажат негативно влияние върху вашето арома преживяване, особено при наличието на разнообразие от утайки на различни етерични масла във вашия дифузер – представете си да опитате да дифузирате босилек, като преди това сте дифузирали масло от бор!

За да поддържате вашия дифузер в отлично състояние с години наред е желателно да бъде почистван след всяка употреба и да бъде оставян да изсъхне преди да го използвате отново. Добър трик за бързо почистване е да дифузирате масло от лимон за кратко време.Това улеснява почистването на утайки или следи от престояла вода преди да почистите устройството. За дифузери, които не използват вода не забравяйте да изплакнете дюзата с вода и след това да избършете.

Също така, препоръчваме да правите дълбоко почистване на вашите дифузери веднъж месечно, или при необходимост. Направете това, като следвате тези стъпки, в зависимост от типа на вашия дифузер:

За дълбоко почистване на Ултразвуков Дифузер:
1. Изключете дифузера.
2. Напълнете на половина резервоара с чиста вода.
3. Добавете 10 капки дестилиран бял оцет към резервоара.
4. Включете дифузера и го оставете да работи за 3-5 минути, за да разпръсне оцета.
5. Изключете дифузера и изцедете резервоара.
6. Потопете памучна кърпа в бял оцет и избършете краищата на резервоара, както и чипа за ултразвукова мъгла.
7. Изплакнете резервоара с чиста вода.
8. Подсушете със суха кърпа и оставете да изсъхне напълно преди следващата употреба.

За дълбоко почистване на Небулизиращ Дифузер:
1.Потопете напълно лесно-сменяемия съд в изопропилов алкохол.
2.Почистете със суха кърпа.
Поддържането на чист дифузер ви гарантира най-доброто преживяване от използването на вашите eтерични масла.
Какво лошо има в използването на дифузер с различен аромат във всяка стая? Абсолютно нищо. Просто попитайте служителите на Eterim, които често дифузират различни масла на бюрата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.