Всички етерични масла

Трептящият пламък на една красива свещ има способността незабавно да преобрази пространството. Тя създава  уютна и топла  атмосфера. Знаете ли, че ползите от свещите могат да надхвърлят естетиката? Използването на подходящите етерични масла за свещи освен, че ще изпълни стаята с невероятен аромат, ще доведе след себе си и до отключването на множество терапевтични ползи.

Ароматерапията с етерични масла за свещи освен, че ще приповдигне настроението ви, ще създаде и уютна атмосфера в дома ви. Свещите с етерични масла успяват да комбинират в себе си красотата с аромат, получен директно от природата.

Когато етерични масла се използват като съставка в свещ, те успяват да освободят своите завладяващи аромати, докато восъкът гори.

Много популярни са свещите с етеричното масло от Лавандула. Именно заради своите успокояващи свойства, той се превръща във все по-популярен избор за аромат на свещта. Нежният флорален аромат на Лавандула може да помогне за отпускане на ума и насърчаване на спокойния сън. Това го прави чудесно допълнение към свещи, предназначени за места за релаксация като спални, пространства за медитация и масажни студия.

Уютният аромат на етерично масло от Ванилия, влезнало в състава на ароматна свещ може да предизвика усещане за топлина и близост. Това го прави отличен избор за създаване на гостоприемна атмосфера в общи помещения като хол, всекидневни и трапезарии.

Предпочитани етерични масла за свещи са това от Лавандула, Канела, Пачули, Кедър и още много други.

Естествените етерични масла използвани в направата на ароматни свещи наистина могат да предложат наслада  както на душата, така и на духа ви!

Показване на 2 резултата

Етерично масло от кедрово дърво 10ml

(14)
8.99лв.

Етерично масло Иланг Иланг 10ml

(18)
12.99лв.